Klik hier wanneer dit bericht niet juist wordt weergegeven.
 
FIT met de Enschede Marathon
 
Wil jij je goed voorbereiden op de volgende editie van de Enschede Marathon? Volg dan onze clinics. Samen met topatleten, professionele trainers, voedingsdeskundigen en een medisch team, bieden we je een zo compleet mogelijke voorbereiding. Door middel van loopscholing, intervaltrainingen, duurloopjes maar ook bootcamps, chi-running en mountainbiken. Zin om één keer per maand mee te doen aan de altijd gezellige trainingen in het buitengebied van Oldenzaal. Geef je dan nu op want we starten op zondag 2 oktober.
 
 
Lees meer
 
Seperator
 
Hoge Lage Torenloop
 
Van de Sint-Plechelmusbasiliek in Oldenzaal naar het verzonken Wim T. Schippers Torentje op de campus van de Universiteit Twente in Enschede, dat is deHoge Lage Torenloop. Vijftien kilometer door het Twentse landschap, een deels onverhard parcour met hier en daar een hoogteverschil, afkomstig van de Lonnekerberg. Schrijf je nu in voor de Hoge Lage Torenloop op zondag 27 november 2016
 
 
Lees meer
Seperator
 
Aftellen
 
Zondag 23 april 2017 is het zover, de 49e editie van de Enschede Marathon. Zaterdag 1 oktober openen we de inschrijving.
 
 
Lees meer

Contact

Voor vragen en opmerkingen kunt u
contact opnemen met Stichting
Marathon Enschede.


Postbus 555
7500 AN Enschede
Tel: + 31 (0)53-4305486
info@enschedemarathon.nl
Bezoekadres
Roomweg 167 E
7523 BM Enschede
 

Volg ons

Facebook Twitter Flickr GooglePlus YouTube LinkedIN

Partners


Deze nieuwsbrief wordt medemogelijk gemaakt door SQUAL.
Wanneer u deze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen kunt u zich hier afmelden.