Bekijk hier de webversie van Ootmarsum-Dinkelland >>
Twentse Herfstfair

 

Ootmarsum-Dinkelland, dat is puur genieten.

Laat je meevoeren met het rustige ritme van het seizoen. De dagen worden korter, de thermometer zakt iedere week een graadje lager…de verwarming gaat weer een standje hoger. Dit is het jaargetijde dat je weer lekker rondom de open haard kunt genieten van een heerlijke high tea, met een tafel vol lekkers en alle tijd van de wereld. Al mijmeren over de gezellige feestdagen die er weer aankomen. Ben je nog op zoek naar een leuke kerstoutfit? Kom dan langs tijdens Ootmarsum schittert. De binnenstad is sfeervol verlicht met kaarsjes en lichtjes, zo kom je vanzelf in kerststemming. Of breng een bezoekje aan een van de gezellige kerstmarkten in Ootmarsum-Dinkelland.

Gun jezelf al een beetje kerst voorpret en kom naar Twente!

 
 
 

Tips

 
     
  Modeshow  
 
     
  Datum  
 

HEERLIJKE ADRESJES!

 
 

Wij leggen de rode loper
voor u uit!

 
 
Brrrr, koud? Welnee, het najaar is de perfecte periode om lekker warm bij de kachel te genieten van een heerlijke High Tea. In Ootmarsum-Dinkelland kun je terecht op een aantal mooie plekjes...we hebben er alvast een paar op een rijtje gezet..
 
 

Button

 
     
  1 nacht 25 euro p/p  
 


KOM KERST-SHOPPEN!

 
  Kleding- en schoenenwinkels >>  
   
 
     
 
     
  Datum  
 

Kom hier tot rust

 
 
Juist nu is een dagje wellness zo fijn en zó goed voor je. Boek een heerlijk najaarsarrangement bij een van onze wellnesslocaties en maak van de herfst jouw favoriete seizoen!
 
 
     
  Modeshow  
 
     
  Datum  
 

SFEERVOLLE KOOPAVOND

 
 

Wij leggen de rode loper
voor u uit!

 
 
‘Ootmarsum Schittert’ staat voor de gezelligste koopavonden van het jaar.
Op vrijdagavond 29 november en zaterdagavond 20 december wordt voor de derde keer deze bijzonder sfeervolle koopavonden georganiseerd. De winkelstraten worden verlicht met kaarsjes en lichtjes. Daarnaast kun je genieten van bijzondere kunst en muziek. De winkels zijn geopend van 18.00 tot 21.00 uur.
 
 

Button

 
     
 

Overnachten

 
     
  1 nacht 25 euro p/p  
   
  Boek een overnachting in Ootmarsum-Dinkelland via onze boekingssite.

 
   
 
     
   
 
 

ONTDEK OOTMARSUM-DINKELLAND

 
 
         
   
         

7 & 8 DECEMBER

 

22 DECEMBER

 

22 DECEMBER

Op zaterdag 7 en zondag 8 december kun je wederom genieten van “Kerst en Kunst” in Ootmarsum. In het historische centrum van Ootmarsum wordt een magische kerstmarkt met vele extra’s georganiseerd, waaronder bekende kunstenaars, bijzondere lifestyle kraampjes en spectaculaire optredens. Je kunt de kerstmarkt bezoeken op zaterdag 7 december van 11.00 tot 18.00 uur en zondag 8 december van 12.00 tot 18.00 uur.
 
De enige echte Grote Twentse Midwinter-hoornwandeling is op zondag 22 december, dit jaar in en rondom Denekamp. Alweer voor de 36e keer! Tijdens deze wandeling beleef je het mooie Twentse winterlandschap, in combinatie met de eeuwenoude traditie van het midwinter-hoornblazen.
Je kunt kiezen uit een wandelroute van 6 of 10 km.
 
De kerstmarkt in Denekamp valt samen met de Twentse Mid-winterhoornwandeling. Nadat je eerst lekker hebt gewandeld kun je nog de sfeervolle en gezellige kerstmarkt
op het Nicolaasplein bezoeken. Hier vind
je houten huisjes, kerstkramen met glühwein en diverse lekkere hapjes. In de kerststal op het Nicolaasplein wordt om 12.30 uur het kerst-verhaal nagespeeld.
Dit schouwspel wordt herhaald om 14.00 en 15.30 uur.
   
 
     
 
   
 
Gastvrij
             
  VVV Ootmarsum
Markt 9
Ootmarsum
Tel.: 0541-291214
info@vvvootmarsum.nl
  VVV Denekamp
Oldenzaalsestr. 39
Denekamp
Tel.: 0541-355752
info@vvvdenekamp.nl
  Like ons op facebook
Volg ons op twitter

Afmelden voor de nieuwsbrief
 
 
 
Meer informatie en openingstijden op www.ootmarsum-dinkelland.nl